Radi savu plakātu Ukrainas atbalstam!

19. februāris, 2024

2022. gada 24. februāra rītā 4.50 ukraiņi modās no lādiņu sprādzieniem, bet pārējā pasaule, arī Latvija – ar ziņām par Krievijas pilna mēroga iebrukumu Ukrainā. Ziņām, kurām grūti noticēt vēl joprojām.

Šogad 24. februārī no plkst. 9.00 Pils ielā 21 (1. stāva telpās), Vecrīgā, aicinām uz plakātu darbnīcu “Kopā līdz uzvarai!”, lai solidarizētos ar ukraiņiem, pabūtu viens otra kompānijā un patiešām izjustu, ka tikai kopā mēs esam spēks.

Darbnīca būs atvērta līdz 12.30, kad ar kopā un katra atsevišķi radītajiem plakātiem dosimies uz Mītiņš Ukrainas atbalstam “Kopā līdz uzvarai!” pie Brīvības pieminekļa no plkst. 12.30 līdz 14.30.

Kopā ar tās apmeklētājiem darbnīcā darbosies mākslinieki – Dainis Rudens (Rudens Stencil) un Gundega Evelone. Par visiem nepieciešamajiem materiāliem būs parūpējušies pasākuma organizatori, būs arī silta tēja. Savukārt par muzikālo atmosfēru pasākumā parūpēsies mūziķis Reinis Jaunais.

Pasākuma organizatori aicina – ar plakātos pausto vēlamies izteikt atbalstu Ukrainai un ukraiņiem, atgādināt, ka mums rūp, mēs neesam noguruši, mēs nedrīkstam nogurt, un mums ir jābūt spēcīgam atbalstam Ukrainai – līdz uzvarai!

#kopalidzuzvarai #AtbalstuUkrainu